Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja metin2 06.06.2013 r.

Xentin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Skąd pobrać najnowszą aktualizację metin2? Występuje u mnie błąd. Kiedyś były umieszczane na stronie metin2-team.pl/patch/.

1370609557-U944133.png

Sygnatura by S&M

Opublikowano

Jak dla mnie to na polskim metinie jest wielki błąd z tym patcherem, gdy ktoś ma wolny internet to po prostu nie da się pobrać aktualizacji przez patcher trzeba albo kogoś prosić żeby ci pobrał lub patchować gdzieś indziej... Jest to jeden z licznych błędów na Metin2PL, nietety nie ma na to rady musisz od kogoś przynieść zaktualizowanego Metka i wgrać do siebie lub kogoś poprosić żeby ci to gdzieś wrzucił.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

up. tylko ze on moze miec 0,1 mg/s - wtedy mu sie nie spatchuje bo bedzie wywalal blad

@ sproboj moze poznym wieczorem np. o 23 albo o 6 rano - wtedy moze bedzie szybciej chodzil u cb net

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Co ty pierdzielisz?

Ja na pc u babci mam 1mb/s i bez problemu sie patchuje, wiec nie mow ze to od tego :)

Słuchaj dla mnie jest to szybki net ja mam internet z orange i gdy limit się kończy to prędkość internetu spada uwaga do 10KB/s. To jest max jaki mogę wyciągnąć z tego badziewnego internetu... Przy takiej prędkości nie da się nic zrobić

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Bywalec
Opublikowano

Musisz poczekać na limit, bo wątpię w tak dobre intencje userów, żeby ktoś specjalnie spatchował i Ci upnął w neta ;D

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...